Калина Сакскобургготска се яви в Областна дирекция на МВР - София, за

...
Калина Сакскобургготска се яви в Областна дирекция на МВР - София, за
Коментари Харесай

Калина Сакскобургготска се яви в МВР-София, за да получи обвинението си

Калина Сакскобургготска се яви в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - София, с цел да ѝ бъде повдигнато обвиняване. Тя отхвърли коментар за медиите.

 

Това бе втори опит, откакто предявяването на обвиняването ѝ за шофиране в нетрезво положение, планувано за 23 август, беше отсрочено.

 

Тогава стана ясно, че дъщерята на някогашния министър председател и правоприемник на българските царе Симеон Сакскобургготски, е заела адвокатка, която обаче е пратила молба на проверяващите, че е в чужбина и желае различен ден за явяване.

Затова тя се яви в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи през днешния ден.

 

Калина беше засечена зад кормилото след приложимост на алкохол преди седмица след лека злополука без жертви. Районната прокуратура в Самоков води бързо произвеждане по случая, по което работи регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Сакскобургготска е карала в региона на хотел " Мура " в " Боровец ", заяви обвиняването.

 

Първоначално Министерство на вътрешните работи заяви, че Калина е била съпроводена от служители на реда да даде кръвна тестът. После обаче прокуратурата заяви, че тя е отказала да даде кръвна проба, а дрегерът ѝ регистрира 1,5 промила и това е резултатът, с който Сакскобургготска ще бъде предадена на съд. Това би трябвало да се случи бързо след предяваването на обвиняването.

 

След последните промени в Наказателен кодекс, свързани с шофирането след приложимост на алкохол, автомобилът " Сузуки ", каран от Сакскобургготска, е бил конфискуван с протокол за непринудено предаване.

 

" При паркиране е блъснала колата, виждате. Може да е изпила една чаша вино, само че това не е пиянство на алкохол. Това е нищо. Инцидентът е дребен. Превръща се в огромен проблем, тъй като е княгиня Калина ", разяснява след случката брачният партньор ѝ Китин Муньос. Първо версията беше, че е била смутена, тъй като едно от кучетата ѝ избягало. После в историята се появи и липсващ папагал.

 

Преди ден казусът бе коментиран и от татко й. „ От много малко стана нещо голямо. Но това са други аргументи. Най-накрая живеем в правова страна. Всеки е идентичен пред закона. Това е доста значимо. Никой от тези, които сочат с пръст, упрекват или злорадстват, не трябва да го не помни. Като родител постоянно боли. Да се надяваме, че нещата ще приключат ”, разгласи Симеон Сакскобургготски.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР